Ugrás

Kezdő trükk, megfelelő társaságban a legtöbben az első nap eljutnak legalább 3 lépcső leugrásáig.

A lépcső/szint ugrás megtanulásához először 1, 2 majd egyre több lépcsőfokon gyakorolj. Eleinte nem kell felugrani, hagyd hogy a lendület levigyen - közepes sebesség elég hozzá. A biztonságosabb érkezés érdekében az egyik görkorid végig legyen a másik előtt ("jobb-bal" irányban lehet mellette csak "elöl-hátul" irányban legyen mögötte - így nehezebb előre- vagy hátraesni)! Miután nekihajtasz a lépcsőnek, még mielőtt elérnéd, rakd be a lábad ebbe a figurába, így nem kell a levegőben változtatnod a lábaid helyzetét. Ha már jobban megy, és ugrani is szeretnél, felfele ugorj, ne pedig előre.

Evoid2005. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

sogeri

nekem van egy görkorim csak nem tom milyen fajta
4 kerék műanyag külső a kisebb nagyobb ugrásokat bírja de többet nem is tudok és nem is merek ne hogy eltörjön

sogeri

jó trükk

Evoid

Hát, érdemes lenne valahol felpróbálni... de amúgy igen, nekem is 44.5-es a lábam, és 46-os a görkorim. Esetleg a boltnak írd meg, hogy hányas a lábad, és ők tudnak segíteni, hogy az adott göriből hányas méretet szoktak venni ekkora lábra.

magorov

Ok, köszi, akkor sztem az alap lesz 20ért, még annyi lenne a kérdés, h én kilföldön vagyok és csak neten tudom megrendelni, viszont azt irják ebből a tipusból kettővel nagyobbat kell mint a lábad..de a fitneszkori az akkora mint a cipőm, szóval gondolom nincs rá esély h lemérjem a lábam és abból megállapitsam,h milyet kellene rendelnem?

Evoid

Mindkettő teljesen jó kezdéshez.

magorov

Szóval nézelődtem pár napot, de nem tudom eldönteni mi legyen..
Amit elfogadhatónak találok és árban sem rossz az a USD Realm 20ért, ugyanennek az idei kiadás már 29e, egy classic Throne meg 35 től..

Amit szeretnék kérdezni, h van e annyi különbség értékben is közöttük mint árban, vagy nyugodtan kezdhetek egy alap Realm-el ?
Gondolom ez se törne szét alattam egy két keményebb ugrás után?

Előre is köszi a segitséget!

Evoid

Minél nagyobb, annál gyorsabb, minél kisebb, annál kevésbé zavar be a csúszkáláskor (de a legtöbb új korin ez már nem gond). Minél keményebb, annál jobban csúszik, de annál rosszabb érzés ugrás után leérkezni.

magorov

hát nem szeretnék vagyonokat, de azt se szeretném,h vegyek vmit 15ért, és esetleg egy nem tökéletes földetérésnél szétmenyjen..a fitness az powerslide phuzion 5,de jóval ár alatt kaptam meg..viszont az aggressive korikat abszolút nem ismerem..
esetleg kerékméret számít?

Evoid

A konkrét kori attól függ, hogy mennyi pénzt szánsz rá, de ha USD-t veszel, akkor valószínűleg jót választasz. ;)

magorov

Szép nap.

milyen korit ajánlanátok, kezdésnek ugráláshoz,egyszerűbb trükkökhöz..
van egy fitness korim,de 100as kerekek vannak rajta,azt nem erre találták ki..

konkrét tipust v gyártót irjatok pls, ne azt h
aggressive korit :D
thx