Ugrás

Kezdő trükk, megfelelő társaságban a legtöbben az első nap eljutnak legalább 3 lépcső leugrásáig.

A lépcső/szint ugrás megtanulásához először 1, 2 majd egyre több lépcsőfokon gyakorolj. Eleinte nem kell felugrani, hagyd hogy a lendület levigyen - közepes sebesség elég hozzá. A biztonságosabb érkezés érdekében az egyik görkorid végig legyen a másik előtt ("jobb-bal" irányban lehet mellette csak "elöl-hátul" irányban legyen mögötte - így nehezebb előre- vagy hátraesni)! Miután nekihajtasz a lépcsőnek, még mielőtt elérnéd, rakd be a lábad ebbe a figurába, így nem kell a levegőben változtatnod a lábaid helyzetét. Ha már jobban megy, és ugrani is szeretnél, felfele ugorj, ne pedig előre.

Evoid2005. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

S.Bence

sziasztok
tudom nem ide tartozik de azt szeretném kérdezni mien Kezdő trükkök vannak tudok ugrani és valami könyű  trükköt szeretnék tanulni csak amik itt vannak azoknak nagyrésze nem kezdő trükk előre is köszi

tittyu98

USD Throne All Star 10:D

Skateborder

Heló!tud nekem valaki ajánlani 1 jó agresszív görkorit??előre is THX

tittyu98

yayy bocs rosszat irtam USD Throne All Star 10-et:)

Evoid

Jah, sokmindent csinálok. ;) Igen, az jó göri.

tittyu98

video te sokmindenhez értesz:Dilyen mindenes vagy??:)de mind1 nem ez a lényegakarok venni egy USD UFS Throne Dominic Sagona-t és az jó???

AtBoy

sima ugrás? :D sokszor volt több méter magas helyekről :D

Tomikori

Köszi Szépen!

Evoid

Ez nem kifejezetten agresszív göri, de az ugrásokat valószínűleg bírja egy ideig. (Agresszív görivel viszont ezeket is könnyebb lehet megtanulni.)

Tomikori

Hello! nekem egy inline ccm taks 155 tipusu korim van azt szeretném kérdezni hogy az a fajta jó e a nehezebb trükkökhöz is vagy inkább csak könnyebbeket gyakoroljak vele.