Drift

Eléggé könnyű trükk, akár fitness korival is be lehet adni (csak nem tesz neki túl jót). Ha jobb lábas vagy akkor a bal lábadat told ki a jobb lábad jobb oldalára úgy, hogy a csúszó felület leérjen! Ha ez meg van már csak egyenesben kell magad tartani.
Könnyű belőle 180-at ugrani, vagy átmenni fakie-ba.

Laffi2007. jún.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

lia.

Gery2000-nke hogy értse ;) mész rendesen.. egymás mellet van ugye a lábad. a baj lábatat(pölö)átrakoda jobb lábad külső oldalára..és mész ;) 

Gery2000

ezt nem értem
magyarázd el rendesen!!

Ragu

nekem nem megy teljesen jól csak ugy h kersztbe rakom a lábam xD de am megy csak hát nem ugy ahogy kell...de a görimnek nem ltt nagy baja...csak karcolások =)

schauma

ez nem lehet nehez

Evoid

Bár nem ismerem, csúszkálásokhoz valószínűleg nem alkalmas a görkorid. Ugrálni próbálhatsz vele, egyetlen probléma az lehet, hogy nem bírja jól, és eltörik...

Barbi93

nekem valami Action márkájú korim van, nem hiszem h nagy név, de én eddig tökéletesen meg voltam elégedve vele, mert csak mentem vele... de most elhatároztam h csinálok valami trükköt is, kipróbáltam és ez is ment vele... de gondolom a komlyabb dolgokhoz kell valami jobb kori vagy ezzel is lehet? nem a pénz miatt, de nagyon megszerettem ezt a korimat, még ha "gagyi" is =(