Soul grind

Az egyik legegyszerűbb csúszásforma. Az egyik göridnek az oldala (soulplate-je) ér le, a másik görid pedig előtte van, és a két középső kerék között találkozik a csúszófelülettel és előrefele csúszol.

A megtanulásához először próbálj meg a padka mellett állva helyből felugrani és kiállni a figurában a padkára. Ügyelj arra, hogy az első lábad ne legyen túl közel a másikhoz és ne oldalról, hanem felülről érkezz rá a padkára. Felugrás után próbálj meg ott is maradni ebben a pozicióban egy ideig. Ezt gyakorolhatod egy, majd kettő vagy három lépcső magas padkán is.

Csúszáshoz lehetőleg olyan felületet válassz először, ami nincs túlzottan megrepedezve és nem túl érdes. Ha nincs bekenve, egy gyertyát párszor erősen végighúzva rajta csúszóssá teheted a felületet (nem kell túlzottan bekenni, az nehezítheti a megtanulást).

Attól függően, hogy mennyire csúszik, lassú vagy közepes sebességgel haladj a padka mellett. Páros lábbal ugorj rá. Ha rövid csúszás után ledőlsz a padkáról, ügyelj arra, hogy felülről, ne pedig oldalról érkezz rá (ne oldalról csúsztasd a helyére a lábad ugráskor, hanem ugorj nagyon picit magasabbra mint a padka és felülről kerüljön a lábad a megfelelő helyre), ez segíteni szokott. Ha hamar megakadsz csúszás közben, ügyelj az első lábadra: rakd távolabb a hátsótól és kisebb szöget zárjon be a padkával.

Ha egy lépcső magasságában már tudsz valamennyire csúszni, érdemes egyre magasabb felületeken is gyakorolni.

Evoid2005. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Tim

fél nap alatt sikerült megtanulni!! rekord :DD

xBogiix

Skate Attack görkorival lehet csinálni?:) nagy fontos! : )))

qweasd

hát mondjuk fitnesskorival nehezen vagy 2 sorossal XD

renci22

ezt a trükköt akármilyen görkorival meglehet csinálni?

Mikeee

Heló Fitness koriok nem tudtok jó trükköket ajánlani?:D

gorkorismacska

Én a soul grindot tanolom má vagy 2 napja :D egyész jol megy =)

danihun

gyilok!a hóeke is itt van ha sieltél már,akkor tudod hogyan kell de le is van írva ;)

Mateo87

az nekem is volt eleinte, de részemről a legjobb, amit használok, az a megfordulás kis ívvel. igaz, ha nagy a sebességed, akkor kicsit nehezebb, de bele lehet jönni. tuti megállási módszer, csak erősebb fékelésnél eszi a kerekeket :D (mivel farol)

gyilok

A T-stop-on kívül nincs más megállási módszer? Nem tudnátok összegyűjteni őket is? Mert én mindig is az univerzális "kapd-el-az-oszlopot-és-imádkozz" megállási módszert használtam, de már unom. :D

AlviN

xP ne járj annyit korizni :D ... a sarokban magától nem megy önkre... egyépként azért extremesport mert nem csak magad de a koridat is összetörheted. És hogy mit csinálj?...hát ha igazán szeretsz korizni akkorr vegyél egy nagyon jót...ami általában felismerhetö az áráról.