Soul grind

Az egyik legegyszerűbb csúszásforma. Az egyik göridnek az oldala (soulplate-je) ér le, a másik görid pedig előtte van, és a két középső kerék között találkozik a csúszófelülettel és előrefele csúszol.

A megtanulásához először próbálj meg a padka mellett állva helyből felugrani és kiállni a figurában a padkára. Ügyelj arra, hogy az első lábad ne legyen túl közel a másikhoz és ne oldalról, hanem felülről érkezz rá a padkára. Felugrás után próbálj meg ott is maradni ebben a pozicióban egy ideig. Ezt gyakorolhatod egy, majd kettő vagy három lépcső magas padkán is.

Csúszáshoz lehetőleg olyan felületet válassz először, ami nincs túlzottan megrepedezve és nem túl érdes. Ha nincs bekenve, egy gyertyát párszor erősen végighúzva rajta csúszóssá teheted a felületet (nem kell túlzottan bekenni, az nehezítheti a megtanulást).

Attól függően, hogy mennyire csúszik, lassú vagy közepes sebességgel haladj a padka mellett. Páros lábbal ugorj rá. Ha rövid csúszás után ledőlsz a padkáról, ügyelj arra, hogy felülről, ne pedig oldalról érkezz rá (ne oldalról csúsztasd a helyére a lábad ugráskor, hanem ugorj nagyon picit magasabbra mint a padka és felülről kerüljön a lábad a megfelelő helyre), ez segíteni szokott. Ha hamar megakadsz csúszás közben, ügyelj az első lábadra: rakd távolabb a hátsótól és kisebb szöget zárjon be a padkával.

Ha egy lépcső magasságában már tudsz valamennyire csúszni, érdemes egyre magasabb felületeken is gyakorolni.

Evoid2005. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

rockerember

Cső!
Én ezen a nyáron kezdtem el korizni, és mivel sok volt a szabadidőm sokat tudtam gyakorolni, és már 3 agress korit szétnyúztam
ezek a korik nem épp olcsók, de nem tudom mit csináljak,- vegyek mindíg újat, vagy hagyjam abba??

skaterskillrhymez

ja es az acid soul kimaradt

skaterskillrhymez

miszouval v ufo esetleg royale ,makio

tAnk

sztem a legegyszerűbb ha egy UFO-t teszel utána :) de sok mindennel lehet még

joker

és milyen trükkel lehet kombinál ni????