Lépcsőzés hátra

A lépcsőn való legurulás könnyű, megfelelő lépcső (hosszúkás és lapos, mint pl. Budapesten a Flórián téren) esetén akár 1-2 este alatt elsajátítható trükk.

Normál lépcsőn a hátrafele való legurulás jóval egyszerűbb mint az előrefele. A megtanuláshoz állj valahol a lépcső vége felé (6-8 lépcső magasságban) a korlát mellé úgy, hogy az egyik lábad két lépcsővel a másik alatt van (egy lépcsőfok maradjon ki). A korlátot fogd két kézzel, és állj enyhén a korid első egy-egy kerekén. A korlát segítségével vegyél nagy lendületet és a korlátot továbbra is fogva lökd el magad hátrafelé (esni nem fogsz, mivel végig a korlátot fogod).

Ha megakadtál, az nagy valószínűséggel vagy azért van, mert túl kicsi volt a lendületed, vagy azért, mert nem hagytad a lábad végig első keréken, vagy azért, mert nem tartottad rendesen a két lábad közti távolságot. Ezen három dolgot szem előtt tartva próbálkozz újra!

Ha már megy, próbáld magasabbról, majd lépcsőzés közben próbáld meg elengedni a korlátot - végül próbáld meg korlát nélkül is!

Evoid2005. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

PlanB

En jol tudok korizni, ugralni vele meg minden de nem ilyen X-treme gorim van hanem egy K2-es korim. Igaz a K2 gorkoriba a legjobb marka de az en korim nem ugralos hanem haladasra van tervezve. Szerintetek jobb egy ugralos kori?

Mateo87

próbálgattam én is, de nagyon akadozott a lépcső a kerekek közötti csúszkába. még majd gyakorolgatom.

Marko2

Csá
most sikerült az előrelépcsőt és a hátralépcsőt megcsinálni.

Törölt tag

Törölt hozzászólás