Görkori társalgó

A trükkökhöz közvetlenül nem kapcsolódó hozzászólások számára.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Robi

Néztem online-shop-ban az árakat nekem megfelelne 1 fitnes kori eggyenlöre. Azt honnan lehet megtudni hogy milyen kerekei vannak? Pl. ez elég jól néz ki Roces T201 csak nem tudom hogy megfelelne-e ez nekem erre az útra.

Evoid

A fitness görkorikkal nem nagyon lehet ugrálni, csúszkálni pedig többnyire egyáltalán nem. Menni lehet vele - azt viszont gyorsabban, mint az agresszív görikkel. Ha nem akarsz ugrálni, akkor jó választás. A rossz talajhoz minél nagyobb és puhább kerekek a jók. A görik általában 4 kerekűek, az 5 kerekű görik speedkorik, hétkoznapokra nem ajánlott.

Robi

Szétnéztem és találta pár stilusu Roces korit pl. a fitnesz kategóriát mire tudom használni?
Nálunk nem valami sima az azfalt milyen kerekü legyen?
Láttam 4-5 kereküeket mi a külömbség?

Evoid

A Roces gyárt többféle stílusú görkorit is. Attó függően, hogy ugrálni, csúszkálni vagy inkább csak gyorsan haladni akarsz, más-más göri a megfelelő. Mint márka, nincs vele gond.

Robi

Szia. Hát még pontosan nem tudom mire szeretném használni, mondjuk középfokú korizáshoz megfelel pl. 1 roces kori ilyet láttam elég jó áron.

Evoid

Szia, a kérdés alapvetően az, hogy mire szeretnéd használni. Agresszív görizéshez én USD-t ajánlok.

Robi

Sziasztok. Most szeretnék venni görkorit és az lenne a kérdésem hogy milyet vegyek (van rá 35ezrem) melyik jó márka mert nem akarok vlmi gyengét venni ami összetörik alattam én meg kórház :)
A választ elöre is Köszönöm.

Evoid

Szia, kérdezz nyugodtan!

Berni

Szia!
13 éves lány vagyok,és nagyon érdekel engem az Agressive skate téma.Rengeteg kérdésem lenne...és örülnék ha tudnál segíteni,nagyon amatőr vagyook =(