540

Másfél fordulat a levegőben.

Ugorj kicsi terpeszből, felfele, a kezeddel vegyél nagy lendületet és húzd őket a mellkasodhoz (egyrészt így nem csak a pörgéshez, hanem a felfele ugráshoz is ad lendületet, másrészt minél inkább magadhoz húzod őket, annál gyorsabban pörögsz). Ügyelj arra, hogy egyenes legyen a tested, és ne haladj túl gyorsan. Eleinte segíthet, ha úgy gondolsz rá, mintha talajon akarnál 360°-at ugrani (miközben valójában szintet ugrasz) és a végén egy késleltetett 180°-al akarnád befejezni. Ha el tudod képzelni ahogyan kipörgöd, az sokat segíthet. A kis lépcsőn/szinten, kis sebességgel való gyakorlás előnye, hogy valószínűleg nem esel akkor se el, ha nem sikerül teljesen kipörögni. Érdemes fakieben (hátrafele) is próbálgatni, lehet hogy azt hamarabb meg tudod tanulni. A siker leginkább kitartó gyakorlás kérdése.

Evoid2005. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Gery2000

jah én meg elösször a videó előtt azt hittem hogy hátra 540 fok:D:D
XD xD xd Xd

Devilskate

Ezt Tök Könnyü megcsinálni

szili

Ez nagyon nehez csel az bisztos es nagyon kiraly!!!!
Elvagy ismerve!!!!

Kenyer2

gakorold földön! ha ott már ráéreztél, akkor lépcsőről/szintről menni fog! én már a 720-szal kezdek kacérkodni

tAnk

jah ahogy kenyér mondja meg az is jó ha egy kicsit beakasztotok az egyik lábatokkal és a másikkal veszel lendületet így szinte már a földön kiforogtál a testeddel 180at de valójában még egyenesben vagy :)

Kenyer2

sokkal könnyebb, hogy ha az egyik kezeddel úgy veszel lendületet, hogy a hátad mögé viszed a másikkal pedig vállhoz lendítesz. jobban nem tom elmondani és fakieből is jóval könyebb

Lilla

Császtok én meg birom csinálni csak amikor tanultam nem volt könnyű. Kitartást mindenkinek!

david2

Szerintem felhuzott térdel én ne tul nagy lendületböl ha nagy a lendület probálj nagyobbat ugorni könyebb ha a kezedet is használod.

Törölt tag

Törölt hozzászólás

Törölt tag

Törölt hozzászólás