180

Ugrás közben fél fordulat a levegőben.

Tanuláskor a legtöbb embernek balra fordulva nehezebb kipörögni, de könnyebb beérkezni, míg jobbra fordulva a kipörgés könnyebb és a beérkezés nehezebb.

Az egyenes testtartás és felfele ugrás hasznos, ha lábra akarsz érkezni. Ha érkezéskor az egyik lábad a másik mögött van, kisebb az esélye az esésnek. Fontos, hogy ha lépcső felett ugrasz, akkor is felfele ugorj, ne akarj "levetődni" a lépcső aljára - a sebesség majd gondoskodik arról, hogy ne a lépcsőre érkezz. Ha eleve előrefelé próbálsz ugrani, akkor nem fog jól kinézni, és nagyobb eséllyel is fogsz esni.

Evoid2005. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

szojalecitin

am bocs de most kezdtem...sztetek kezdő korinak elég jó lenne?:D http://www.worker.hu/646/worker-ozone

Evoid

Nem, az meglehetősen noname.

deniel97

????

deniel97

a spartan az jo márka bocs de csak most kezdem

MCbajusz

Hát akko szét cseszüdik oszt veszek ujat nem is érdekel. XD

Evoid

A felépítése is más, a nagyobb ugrásokat csak ezek élik túl, illetve általában könnyebbek is velük az ugrások. Akárhogy is képzeled az átalakítást, az agresszív görik teljes felépítése segíti a csúszásokat, ezért biztos, hogy az átalakított görivel sokkal nehezebbek (néhányak pedig kivitelezhetetlenek) lesznek.

MCbajusz

Akko jo de csak a csuszo felület van rajta más vagy a szerkezete is más. Mert akk én fitnesz görit kaptam de meg tom csinálni rajta hogy legyen csuszofelület.

Evoid

Ezekhez agresszív görit érdemes venni. Általában onnan lehet látni, hogy egy görkori agresszív, hogy van rajta csúszásra kialakított hely. De általában külön részlegben is vannak a webboltokban/boltokban.

MCbajusz

Csak 1 kérdés hogy lehet megkülönböztetni a fitnesz és az agresziv görkorit és mejik valo föleg ezekre a trükökre tudom hogy nem a fitnesz de van valamej más fajta is?

szili

Ez nagyon konyu csel!!!!!!
Bocs de ez az igassag!!!!!